Bengt-Alfreds Tankesmedja

Direktlänk till inlägg 22 november 2007

HUR SKA DET BLI TRO?

Av Bengt - 22 november 2007 11:57

Ruinen jag besöker ”i morgon”. Alltså nästa avsnitt på måndag!


 Det blev både natt och morgon! 


Det var många gånger tältet rivits och satts upp igen och rätt som det var stod hon där och log med en stor korg och en filt under armen.

Hon hade med sig varm köttsoppa och smörgåsar med ost. Även en flaska mjölk.  Tallrikar och bestick

Det hade lönat sig att vänta på henne och nu var jag ju också mycket hungrig.

Så bredde hon ut Filten på gräset. Hon packade upp maten från korgen och dukade. Hon dukade också till sig själv då hon även tagit med mat  till sig själv.

Så slog vi oss ner på filten och så åt tillsammans där på filten. Det blev en god och trevlig måltid. Hon hade tagit med sig så många smörgåsar att där var ett stort paket över av sådana för både kväll och morgon.

När vi hade ätit färdigt tog vi en promenad ner förbi värdshuset Gyllene Uttern där vi kunde se ut över Vättern. Tiden gick fort så nu hade det redan blivit kväll och mörknat. Vi gick tillbaka till tältet och kröp in i det.

Hon la sig på sin filt som hon hade brett ut och jag på min sovsäck. Där låg vi med kläderna på.  Allt var tyst. Det var bara våra andetag som nu hördes. Vi låg och såg på varandra i det halvskumma mörkret. Ingen sa något. Så började hon nynna på en sång. Vet inte vad den hette men vackert lät det. Det enda jag fick för mig att göra var att lyssna på henne och jag trivdes mycket med det.  Jag ville tända ficklampan, men det fick jag inte.

Nu hade det blivet helt mörkt. Hennes hand strök mig över håret ner över kinden. Jag strök hennes kind som svar. Så tog hon av mig min skjorta. Och smekte mitt bröst. Jag svarade med att krama om henne. Hon förde bort mig och klädde av sig sina kläder snabbt. Så började hon ta på mig igen och lyckade enkelt på något vis få av mig mina byxor. När det var gjort sa hon till mig att jag skulle komma!  Vadå  komma? Jag viste ju inte hur jag skulle göra. Nu ångrade jag mitt skryt om Kirsten och min erfarenhet som jag inte hade. Det hade ju bara vart ljug.

Jag måste gå och kissa sa jag och kröp ut vilket jag gjorde mycket länge.

Kröp in igen och la mig. Så började hon smeka mig igen och tog på den så den blev styv.

Jag tyckte det var skönt men var på något vis rädd samtidigt. Så sa hon igen att jag skulle komma! Mitt svar blev att jag måste kissa igen. Så kröp jag ut igen och stannade en stund ute.

Vad skulle jag ta mig till?  Kröp in igen och hon sa: ”Kom nu nån gång!” Men jag bara satt där som förlamad.

Så smekte hon mig på huvudet och sa: ”Men min vän, du har ju aldrig gjort det, eller hur?”

Vad jag skämdes, la mig på magen och borrade ner ansiktet i den lilla sovsäckskudden.

Hon fortsatte att smeka mig och sa: ”Det gör inget, det ska gå bra, jag ska lära dig!”

Vilket hon verkligen gjorde! Jag fick min livs lärdom, nu kunde jag både det ena och det andra!

Det blev morgon och hon försvann och jag var ensam igen!  Så det var väl bara att cykla vidare nu mot den stora staden som jag förutsatt mig!

 

Fortsättning följer . Klicka  här!


I morgon lite Ebbe bilder igen!

 

Kram på er alla och ha det jättebra!

 
 
Ruth

Ruth

22 november 2007 14:55

Se där det blev som jag trodde, lille Bengts sexdebut i ett tält vid Gyllene Uttern :-) ja, någon gån skall ju vara den första. Lite väl tidligt kanske, men en erfarenhet rikare på den vidare cykelfärden, förmodligen både stolt och glad och kände sig nog väldigt vuxen och fullfjädrad. Hoppas den vidare färden blev som du föresatt dig, kanske raggade du opp någon ny flicka efter vägen, vem vet ?
Ha det bra till vi höres igen / kramiz !

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

kurrelina

22 november 2007 16:31

Vilken bokstavsberättare du är. Har du inte funderat på att bli författare....man behöver inte skriva jätte tjocka krimminalromaner, det går bra med pocketböcker...eller noveller i någon tidning...smart jag....visst
Kramenmjamen på dig.

 
Ingen bild

Linda

22 november 2007 19:03

ville bara titta in o säga hej

 
skogsfrun

skogsfrun

22 november 2007 19:23

Hoppla! vilken tidig debut, skogsfrun förstår att du aldrig glömmer den här cykelturen;) Ja ha så det bär iväg till landet nu. Tomt utan vovven väl. Ha en bra helg och var försiktig med levande ljus:)

http://barasaras.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

22 november 2007 20:56

Jag är nog mest förvånad över valet av foto över detta inlägg.
En ruin, hmm. Okay den ska vara till nästa avsnitt, men ändå.
Funderar vidare på detta.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Christina

Christina

22 november 2007 22:04

Villka trevliga minnen du målar upp....
Ha det gott
kram

http://qinna.blogspot.com

 
Alle

Alle

23 november 2007 10:49

Sex-debut och ruinen får jag inte ihop...
Kram

http://www.alleswe.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bengt - 28 maj 2017 10:39

Så kom vi till slutet av denna levnadshistoria...   Natten till den 24 maj lämnade min far Bengt Andersson oss efter 3 veckors intensiv-vård. Stilla och lugnt utan ångest eller smärtor i sömnen precis som han önskade.     Det är med stor so...

Av Bengt - 8 april 2016 12:53

    Är det dags igen med en invasion av Ryssland inom de närmaste seklerna?  Alltså ett tredje världskrig! Ja, jag bara undrar lite när man ser på historien och vad som händer i dag. Historiskt sätt för att då bara nämna Carl den tolfte, N...

Av Bengt - 4 april 2016 21:22

    Nu först när jag börjar inlägget får jag tala om att den där gasoldammsugaren givetvis bara går att dammsuga med DEN FÖRSTE APRIL!       Det är så svårt att börja blogga. Vet inte hur jag ska skriva, flödet har liksom försvunnit och ...

Av Bengt - 1 april 2016 00:23


  Hej på er alla bloggvänner  som kan finnas kvar. Mitt bloggande tog plötsligt slut. Ja det gick faktiskt inte att blogga utan datorn som pajade. Sen har det varit det än det ena och än det andra som hindrat att vara inne på bloggen. Nu ...

Av Bengt - 30 december 2015 12:28


    Önskar er ett gott slut på detta förflutna år!   Så Välkommen till år 2016 med hopp att det blir ett riktigt härligt år!   Vi hörs och ses igen sen på det nya år med nya upplevelser!    Stor nyårskram till er mina vänner! ...

Presentation

Om bloggen

Mitt liv och tankar. Börja gärna med ett gossebarn föds! Sen är det bara att klicka sig framåt fortsättning följer! Prova också gärna någon kategori som verkar intressant av mina levnadshistorier. Eller någon av de andra kategorierna som ser intressanta ut. Hoppas ni får glädja av att ta del av mina så kallade smiden! Ha det bra!

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards